Wonen: vrolijk voorjaar

maart 09, 2014


1. Citrus plant (IKEA - € 11,95), 2. Lemon curd (Dille & Kamille - € 4,95), 3. Cakevormpjes (Dille & Kamille - € 1,50 per 50 stuks), 4. Kussenhoes (H&M Home - € 4,95), 5. Bord van keramiek (H&M Home - € 4,95), 6. Lantaarn (H&M Home - € 12,95).

Nu de zon hevig aan de hemel staat te stralen is het ook weer tijd om huis en balkon of tuin uit de wintersfeer te halen. Kom maar op met die vrolijke kleurtjes!

Stiekem loop ik zo nu en dan al op blote voeten door de tuin te slenteren. Met het stralende lenteweer van dit weekend kan het net. Gisteren kocht ik op de markt een flinke bos narcissen, toen nog met groene knoppen. Vanmorgen zag ik tot mijn grote vreugde dat de knoppen inmiddels geel zijn gekleurd. Ik maakte nog net geen sprong in de lucht, maar wat kan een mens vrolijk worden van verse bloemen. Heerlijk dat voorjaar!

You Might Also Like

1 reacties

Over mij

Mijn foto
Hoi, mijn naam is Ingrid. Ik ben 27 jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als freelancer in de media- en communicatiebranche. In mijn vrije tijd struin ik graag de kringloopwinkels in de omgeving af en ben ik creatief met papier en post. Op 365 Miles to Paris schrijf ik met plezier over onderwerpen als snailmail, kringloopgeluk, creatieve DIY's en inspiratie voor in de keuken en het interieur.